Evifin Oy

Evifin Oy

  Per Lindberg

  Vi är professionella inom området för Automatisk Identifiering och Datainsamling (engelska: AIDC, Automatic Identification and Data Capture), sedan 1999. Vi levererar lösningar från småföretags behov, till större koncerner. AIDC avser metoder som hjälper till med att identifiera produkter och individer, samla information och registrera det i de system som krävs för vidare användning.

  Vi levererar kompletta lösningar, samt tillägg till det befintliga systemet. Om det sedan är kopplat till produktionsprocessen, lagerhantering eller identifiering av en persons rättigheter, vanligtvis i datateknisk utrustning och programvara. Våra tjänster omfattar även rådgivning och vägledning, där vi utvecklar nya eller förbättrar befintliga lagerhanteringslösningar.

  PRODUKTKONTROLL

  Märkning av produkter

  Traditionella streckkodsystem är fortfarande en helhetsekonomisk lösning även idag när läsning med hand- eller fastläsare är möjligt.

  RFID-teknologibaserade markeringar och hårdvara krävs för snabb produktdatautläsning via radio, utan visuell siktlinje.

  Givare med fjärrläsning, och andra tillbehör, kan användas för att övervaka och kontrollera kritiska förhållanden enkelt och smidigt.

  IDENTIFIERING

  Säkerställning av rättigheter

  Identifiering med hjälp av ett person- eller kontorskort, eller ett företagsspecifik ID-kort, görs med en elektronisk "nyckel".

  Biometrisk identifiering och autentisering baseras på personliga biologiska egenskaper.

  Innehållsproduktion som matchar dina krav. Behöver du webbsidor, e-handel eller optimering av dem? Vi levererar lösningar som matchar dina behov, med samarbete.

  LÖSNINGAR FÖR DINA BEHOV

  Fråga oss om möjligheter

  Funderar du på lösningar inom identifiering eller lagerhantering, eller behöver du hjälp med att hitta den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för dina behov.

  Dina självtillverkade eller skräddarsydda applikationer kan implementeras med en enda utvecklingsplattform som samtidigt tillhandahåller lösningar för både Android, Windows och iOS-plattformar.

  Produktivt kontors och industriellt arbete bygger på bekväma, underhållande och säkra miljöförhållanden.

  I Evifins web-shop hittar du allt du behöver!

  Kontakt

  Evifin Oy
  Ojalanpelto 5 A 5
  08680 LOJO

  tel. 040 703 1982
  e-post: info(at)evifin.fi

  Visit address
  Luksia
  Nummentie 6
  08100 Lojo